Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τους αθλητές και τον προπομνητή του ΑΣ Κένταυρος

Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στα στάδια του κόσμου το 2021 και μαζί τίμησε τους προπονητές τους και τα σωματεία τους.

Αθλητές και αθλήτριες, που κόντρα στα προβλήματα που δημιούργησαν οι ιδιότυπες συνθήκες της πανδημίας, κατάφεραν να φέρουν σε πέρας το στόχο τους και μαζί να γεμίσουν περηφάνια την χώρα. Μια βραδιά στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην οποία έδωσαν το παρών τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Ελίνα Τζένγκο, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο Οδυσσέας Μπουζενίδης, η΄Ελένη Πόλακ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο Γεώργιος Μποτσκαριώβ έχει πάρει το τίτλο του καλύτερου προπόνηση της χρονιάς 2021 με ξεχωριστούς αθλητές του Μουζενιδη Οδυσσέα, την Κεσσιδη Σοφία, την Ελινα Τζενγκο και την Ντραγκομιροβα Αναστασία.

Οι αθλητές του Κενταύρου... σάρωσαν τα βραβεία σε διάφορες κατηγορίες!

Την ίδια ώρα στο Πανελλήνιο κλειστόυ Στάδιου Ειρήνης και Φιλίας Αθηνα αγωνίστηκαν και ξεχώρισαν δυο αθλητές του Μποτσκαριώβ στον αγώνα της σφαιροβολιας ανδρών.

Ο αθλητης Μουζενιδης Οδυσσεας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της 1ης θέσης του τελικού αγώνα, αμέσως μετά ο αθλητής Λατιφλλάρι Αναστάσιος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ανεβαίνοντας στο βάθρο της 2ης θέσης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα