Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ξεκίνησε στην Κασσάνδρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας

Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Νέων Ανδρών, Εφήβων, Νέων Γυναικών και Νεανίδων διεξάγεται στην Κασσάνδρα, το τριήμερο 15-17 Απριλίου 2022.

Με ατομική χρονομέτρηση ξεκίνησαν την Παρασκευή οι αγώνες σε μια κλειστή διαδρομή που με την βοήθεια της τροχαίας διασφαλίστηκε η ασφάλεια των αθλητών επί της Εθνικής οδού Καλλιθέας (κόμβος lidl) προς την Νέα Ποτίδαια.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται σήμερα και αύριο με το αγώνισμα της Αντοχής Δρόμου. Το πρωί δόθηκε η εκκίνηση από τη δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά από την Καλλιθέα και οι αθλητές θα κατευθυνθούν προς Κρυοπηγή, Πολύχρονο, Χανιώτη, Πευκοχώρι, Παλιούρι, Αγ. Παρασκευή, Λουτρά Αγίας Παρασκευής, Νέα Σκιώνη, Μόλα Καλύβα, κόμβο Καλλάνδρας, Σκάλα Φούρκας, κόμβο Σίβηρης και Κασσάνδρεια.

Με τις πανέμορφες παραλίες συνεχώς δίπλα στην διαδρομή, οι αθλητές θα κάνουν το γύρο της εκπληκτικά όμορφης Χερσονήσου της Κασσάνδρας και ολοκληρώνοντας τον γύρο καταφθάνοντας στην Καλλιθέα, θα ολοκληρώσουν τον αγώνα τους με ένα σιρκουι 22 χιλιομέτρων από την Καλλιθέα προς την Άφυτο, Νέα Φώκαια, θα περάσουν από την κεντρική πλατεία τους και θα συνεχίσουν έως την αερογέφυρα της Σανης και θα επιστρέψουν στην Καλλιθέα από τον παράδρομο, δίπλα από κεντρική εθνική οδό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα