Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Θερμαϊκός Πορταριάς Πρωταθλητής στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία

Ο Θερμαϊκός Πορταριάς Πρωταθλητής στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία, καθώς κέρδοσε την ομάδα του Στανού με τελικό σκορ 1-2!

Στην Α 1 και ο Α. Ο. Σημάντρων επικράτησε με 1-0 του Διγενή Λακκώματος.

Ολοκληρώθηκαν νωρίτερα τα Play Off της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Χαλκιδικής με τον Θερμαϊκό Πορταριάς, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την άνοδο από την προηγούμενη Κυριακή, να επικρατεί με (1-2) στον Στανό επί της Θύελλας και να αναδεικνύεται Πρωταθλητής, ενώ την δεύτερη προνομιούχο θέση κατέλαβε ο Α. Ο. Σημάντρων, ο οποίος επικράτησε με (1-0) του Διγενή Λακκώματος στο Γήπεδο του Αγίου Μάμα.
 

Ο Θερμαϊκός Πορταριάς επανέρχεται στην κορυφαία κατηγορία του νομού μετά από έξι χρόνια. Τελευταία παρουσία του ήταν την περίοδο 2015-16, ενώ ο Α. Ο. Σημάντρων μετά από πέντε, τελευταία του περίοδος η 2016-17.

Ο Διγενής Λακκώματος κατετάγη τρίτος και θα ανέβει στην Α 1 στο ενδεχόμενο ανόδου του Πρωταθλητή Χαλκιδικής Α. Ο. Χανιώτης στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά τα σημερινά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Off

Α. Ο. Σημάντρων - Διγενής Λακκώματος (1-0) ( Μπερμπερίδης 63' )
Θύελλα Στανού - Θερμαϊκός Πορταριάς (1-2) ( Αυγερινός 31' - Ρέντζι 24', 42' )

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Play Off
1. Θερμαϊκός Πορταριάς 13
2. Α. Ο. Σημάντρων 12
3. Διγενής Λακκώματος 9
4. Θύελλα Στανού 5


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα