Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2026

Α Αθλητικά

Παγκόσμια Σμαραγδή στο τριπλούν!

Μπορεί να αγχώθηκε, αφού το παγκόσμιο ρεκόρ δεν «βγήκε» στο πρώτο ή και το δεύτερο άλμα, όμως η Χαλκιδικιώτισσα Στέλλα Σμαραγδή αποδείχθηκε συνεπής για ακόμη μία φορά με το... ραντεβού της!

Ένα ραντεβού με μια παγκόσμια επίδοση, σαν κι αυτή που σημείωσε στον τελικό του τριπλούν (T47), όπου είχε τη δυνατότητα να βελτιώσει το προηγούμενο δικό της ρεκόρ, κατά 32 εκατοστά!


Η Σμαραγδή, η οποία πριν τον τελικό του τριπλούν, είχε πάρει μέρος και στο μήκος, στο φινάλε του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που φιλοξενήθηκε στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης, προσγειώθηκε στα 10 μέτρα 35 εκατοστά, διαλύοντας το ρεκόρ που κατείχε η ίδια από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, επίσης στη Θεσσαλονίκη, με 10.03μ.

Να σημειωθεί ότι στο μήκος η Σμαραγδή κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση με καλύτερο άλμα στα 5 μέτρα 9 εκατοστά.

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα