Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Θερμή υποδοχή στην χρυσή πρωταθλήτρια Ελίνα Τζένγκο

 Μεγαλειώδης υποδοχή επιφύλαξαν στην Ελίνα Τζένγκο και τον Γιώργο Μποτσκαριώβ στη Θεσσαλονίκη.

Αποθεωτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», κατά την άφιξη της Ελίνας Τζένγκο και του Γιώργου Μποτσκαριώβ. Μετά την άφιξή τους Αθήνα, η «χρυσή» ακοντίστρια του Μονάχου και ο προπονητής της πήραν την πτήση για Θεσσαλονίκη, όπου τους υποδέχτηκαν με θέρμη και κόρνες.

Όλο το γκρουπ του Μποτσκαρίωφ, μαζί με φίλους και συγγενείς του προπονητή και της Τζένγκο, άναψαν δεκάδες καπνογόνα και τους σήκωσαν στα χέρια, αποθεώνοντάς τους για την επιτυχία της 19χρονης πρωταθλήτριας.

Μάλιστα, από τη χρήση των καπνογόνων χτύπησε και ο συναγερμός στον χώρο, αλλά αυτό δεν πτόησε τους φίλους της πρωταθλήτριας και του προπονητή.

Με δάκρυα χαράς, η Ελίνα Τζένγκο ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την στήριξη. «Κάνατε το όνειρό μου χίλιες φορές καλύτερο», είπε ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. Όπως ανέφερε η αθλήτρια, αφιερώνει το μετάλλιό της σε όλο τον κόσμο που στηρίζει αυτά τα παιδιά, τα οποία κάνουν τρομερές προσπάθειες να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Συνέχισε τονίζοντας ότι αυτοί οι άνθρωποι αναγνωρίζουν έμπρακτα τον σκληρό αγώνα των αθλητών και τους βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, εμφανώς συγκινημένη αγκάλιασε την Τζένγκο τη συνεχάρη και τις ευχήθηκε να πετύχει πολλές ακόμη σπουδαίες διακρίσεις, στο αγώνισμα που και εκείνη διέγραψε λαμπρή πορεία. Μάλιστα η κ. Σακοράφα χάρισε στην 19χρονη ένα δώρο με μεγάλη συμβολική αξία. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ χάρισε στην Τζένγκο ένα ακόντιο με την υπογραφή της και με το μήνυμα που έλεγε επάνω “Άμμες δε γ’ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες”, που σημαίνει “Εμείς όμως θα γίνουμε καλύτεροι”.

Με την κίνηση της αυτή θέλησε να παροτρύνει ακόμη περισσότερο τη νεαρή να συνεχίσει να προσπαθεί και να δουλεύει για να πετύχει όσα έχει ονειρευτεί.

Σύστηκε η Ν. Καλλικράτεια

Στη Ν.Καλλικράτεια την υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μ. Καρράς, οι βουλευτες Χαλκιδικής Κ. Μάλαμα και Απ. Πάνας, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Καρράς τίμησε την χρυσή πρωταθλήτρια Ελίνα Τζένγκο και τον προπονητή της Γιώργο Μποτσκαρίωφ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα