Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Διακρίσεις των αθλητών του Συλλόγου Shotokan Καράτε Λακκώματος

Σημαντικές επιτυχίες γι’ ακόμη μία φορά, απέσπασε ο Αθλητικός Σύλλογος Shotokan Καράτε Λακκώματος, ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων, που διεξήχθη στις 18-19 Μαρτίου στην Αθήνα.


Συγκεκριμένα, οι αθλητές Χρήστος Μποτσιφάρας και η Ανθή- Μαρία Τσιακαλίδη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, ο Ζωγράφος Χατζηκοντέλης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και οι Αθανάσιος Πανταζής, Ανέστης Τζιτζιμπάσης και Κωνσταντίνα Τσούλου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, ανεβάζοντας τον Σύλλογο στην 14η θέση στην γενική κατάταξη μεταλλίων με συμμετοχή 1000 περίπου αθλητών από τα 116 Σωματεία μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Ακόμη, πολλά μπράβο στους υπόλοιπους αθλητές, οι οποίοι παρόλο που δεν κέρδισαν κάποια διάκριση, διαγωνίστηκαν με πυγμή!


Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Δάσκαλο του Συλλόγου, Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κώστα Παπαδόπουλο, για την προετοιμασία των αθλητών, αλλά και στους γονείς, οι οποίοι στέκονται δίπλα στα παιδιά τους στηρίζοντάς τα!
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι κάθε φορά, που αθλητές του τόπου μας διακρίνονται! Ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι, κάνοντας μας υπερήφανους με τις διακρίσεις σας!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα