Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Διασυλλογικοί Αγώνες επίδειξης πολεμικών τεχνών «ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ»

Στο κλειστό γήπεδο των Νέων Μουδανιών πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες επίδειξης πολεμικών τεχνών «ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ» υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών).

 

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές σωματείων από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής :  η Μακεδονική Φάλαγγα Ν. Μουδανιών (Ν. Καλλικράτειας), το «ΑΡΜΑ»  Σημάντρων, η « ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ» Ν. Μαρμαρά (Σάρτης, Συκιάς).

 

Το πρόγραμμα των αγώνων παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, ο οποίος βραβεύτηκε από τους συντελεστές  για την συνολική προσφορά του στον χώρο των πολεμικών τεχνών. Εκεί ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και αθλητισμού Ν. προποντίδας, Μανωλης Μπεης.

 

Ο κ. Ι. Γιώργος παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα που του επιδόθηκε, αφού ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε, συνεχάρη όλους τους συντελεστές, διοργανωτές και αθλητές, για τις επιδόσεις και τις διεθνείς διακρίσεις τους.

Ιδιαίτερα συνεχάρη τον αθλητή του Α.Σ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ» κ. Χριστόφορο Μποζίνη για τις διακρίσεις του σε διεθνείς αγώνες και συγκεκριμένα για 1 ασημένιο μετάλλιο  και 3 χάλκινα που κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τae Κwon Do που διεξήχθη στο Λίβερπουλ της Αγγλίας από 14-30 Απριλίου 2017.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε επίσης: «είναι σημαντικό οι νέοι από μικρή ηλικία να ασχολούνται με τον αθλητισμό, όχι απαραίτητα με απώτερο σκοπό τον πρωταθλητισμό αλλά την διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης, μένοντας μακριά από διάφορους  καταστροφικούς «πειρασμούς» της σύγχρονης κοινωνίας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα αρωγοί σε τέτοιου είδους προσπάθειες. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα