Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Α Αθλητικά

Τα παιδιά των Οικισμών Ν. Προποντίδας στο 1ο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου

Τα παιδιά των Οικισμών Ν. Προποντίδας επιβεβαίωσαν την παραπάνω φράση, παίζοντας μπάλα για 3 συνεχόμενες μέρες και φέρνοντας διαδοχικές νίκες στο 1ο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου.

Πάνω από 65 παιδιά από 6 έως 12 ετών, Έλληνες και ξένοι από 4 διαφορετικές χώρες που μένουν πια στους Οικισμούς Ν. Προποντίδας, αγόρια και κορίτσια, συνεργάστηκαν και απέδειξαν ότι ξέρουν και μπορούν να βάζουν στόχους και να τους επιτυγχάνουν.

Τις πρώτες δύο μέρες, έπαιξαν μεταξύ τους, χωρίς διαιτητές και ανέδειξαν τους νικητές.

Στα πέναλτυ κέρδισε την τρίτη μέρα, η μικτή «Αναγέννηση Οικισμών» που έπαιξε με την ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ν. Τρίγλιας IMD και που σχηματίστηκε μετά τους αγώνες των δύο πρώτων ημερών.

Το 1ο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου Οικισμών Ν. Προποντίδας» έγινε, στο πλαίσιο της επείγουσας ανάγκης για το ανθρώπινο δικαίωμα στην καθαριότητα και τον πολιτισμό και:

- σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής 
- τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής
- την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγών μας
- την ευγενική φιλοξενία του IMD 5×5 Sports Club Nea Triglia
- την υποστήριξη της Ομάδας Διάσωσης ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης και
- την παρουσία και συμβολή των Εθελοντών των Οικισμών της Ν. Προποντίδας

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν χωρίς διαιτητές και νικήτρια ομάδα, με βάση τα γκολ αλλά και το… fair play των παικτών/ριών, αναδείχθηκε η ομάδα του Οικισμού Γαλήνη που κέρδισε όλους τους αγώνες και συμμετείχε με 4 παίκτες στο φιλικό.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να προσφέρει στα παιδιά μια διαφορετική αθλητική εμπειρία, που θα ενισχύσει τη συνεργασία, την ομαδικότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό. 

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα