Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

* Τελικό σκορ στο μεγάλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής Ολυνθος - Π.Ο.Ν.Καλλικρατειας 0-0. Καλή εμφάνιση από την ομάδα της Ολύνθου με χαμένο πέναλτι και πολλές κλασσικές ευκαιρίες, που δεν αξιοποίησε για να βάλει το πολυπόθητο γκολ.

* Πολύ καλή συνολικά εμφάνιση από την Προποντίδα Ν. Μαρμαρά που δεν έδωσε πολλά περιθώρια στη Νίκη Πολυγύρου και με σκορ 3-0 κατάφερε και συνδύασε την επιστροφή της στην Α' κατηγορία με νίκη! Τα γκολ για την Προποντίδα έβαλαν: 2 Στράτος Καρνόπουλος και 1 Δημήτρης Καφές.

* Ανθεμούς - Φλογητα 2-0. Από πολύ νωρίς άνοιξε ο Ανθεμούς Γαλάτιστας το σκορ με τον Σουάνη μετά από πολύ καλή ενέργεια του Τζεφ. Το 2ο γκολ ήρθε πάλι με την συνεργασία των ίδιων παικτών, όταν ο Σουάνης τροφοδότησε τον Τζεφ και αυτός με εύκολο τελείωμα διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου.

* Θετικό ξεκίνημα για την Ελπίδα Βραστάμων στο πρωτάθλημα με νίκη 3-1 επί του Χολομώντα Ριζών Παλαιόχωρας. Δύο γκολ πέτυχε ο Γιώργος Νέστωρ και ένα ο Γρηγόρης Καραβασίλης. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε προσωρινά σε 2-1 ο Ρίμπο. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

halkidikinews.gr

 

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα