Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Επιστρέφει στο τατάμι ο Ηλίας Ηλιάδης!

Ο Ηλίας Ηλιάδης, ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών στο τζούντο, επιστρέφει στην ενεργό δράση και θα αγωνιστεί στο όπεν του Μαρόκο.

 

Σε λίγες μέρες ο Ηλιάδης θα μπει και πάλι στο τατάμι για να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μαρόκο, στις 11 και 12 Νοεμβρίου. Στο πρωτάθλημα αυτό, που είναι όπεν,  θα υπάρχει μία κατηγορία ανεξαρτήτως κιλών και θα συμμετάσχουν όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τζούντο, όπως ο Τέντι Ρινέρ και ο Βαρλάμ Λιπαρτελιάμι. Να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Ηλιάδης αγωνίστηκε τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

 

Ο Ηλιάδης δεν έχει σταματήσει την προπόνηση από το 2016 μέχρι σήμερα και μάλιστα προπονείται πιο σκληρά από ποτέ, σα να μην έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση ούτε μία μέρα. Η συμμετοχή του στο παγκόσμιο όπεν του Μαρόκο είναι τεράστιο γεγονός για την κοινότητα του τζούντο.

Πληροφορίες από sportsfeed.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα