Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 25 & 26/11

- Μια μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Νέου Π.Ο. Ν. Καλλικράτειας απέναντι  στους πρωτοπόρους της Τρίγλιας, εκτός έδρας, με τελικό σκορ 1-2. Τα γκολ για τον Ν.Π.Ο.Ν. Καλλικράτειας πέτυχαν ο Μπλέντι Λεσάι και ο Μιχάλης Φαϊτατζόγλου. 

- Η Προποντίδα πήρε τη νίκη μέσα στον Άγιο Νικόλαο, νικώντας τον Αστέρα με 2-3. Ο Αστήρ Αγ.Νικολάου προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ με 1-0. Η απάντηση ήρθε μερικά λεπτά αργότερα με σουτ του Γιώργου Βραχνού από τα 30 περίπου μέτρα. Λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Στράτος Καρνόπουλος με κεφάλια έκανε το 1-2 από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αγίου Νικολάου ισοφάρισε σε 2-2. Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Δημήτρης Καφές με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 2-3.

- Σπουδαία νίκη με 1-0  και γκολ του Τσιλιγερίδη για την ομάδα του Αριστοτέλη Σ/Σ κόντρα στην πολύ καλή ομάδα της Νίκης Πολυγύρου. Η Αριστοτέλης έπαιξε με πάθος και δύναμη και κατάφερε να πάρει του 3 βαθμούς της νίκης που είναι πολύ σημαντικοί για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα