Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Προκήρυξη 48ου Κολυμβητικού Διάπλου Τορωναίου Κόλπου

Η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ‘Ο ΣΙΘΩΝ’ προκηρύσσει τον 48ο κολυμβητικό διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, στην Νικήτη Χαλκιδικής το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018.

 

Είναι πλέον γνωστό στο πανελλήνιο ότι η εκδήλωση αυτή είναι μια προσπάθεια διάδοσης του πραγματικού αθλητικού ιδεώδους μακριά από τις σκοπιμότητες του πρωταθλητισμού, έτσι όπως μας το κληροδότησαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.

 

Οι κολυμβητές θα διανύσουν την απόσταση των 26 Κm από την Καλλιθέα της Κασσάνδρας στην Νικήτη της Σιθωνίας χωρίς την χρήση πτερυγίων ή άλλων βοηθητικών μέσων πλεύσης. Για την ασφάλειά τους θα συνοδεύονται από μηχανοκίνητες βάρκες και ταχύπλοα σκάφη που διαθέτουν ασύρματη επικοινωνία. Στις βάρκες συνοδείας επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι δύο συνοδοί.

 

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 8:00 το πρωί του Σαββάτου από το ξενοδοχείο “Παλλήνη” στην Κασσάνδρα. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον εξήντα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εφόσον έχουν ολοκληρώσει στο παρελθόν κολυμβητικό αγώνα τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ορίζεται σε 20 κολυμβητές.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη την συνημμένη αίτηση ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Ε.Ε.Ν.Ν. ‘Ο ΣΙΘΩΝ’, Νικήτη Χαλκιδικής, Τ.Κ. 63088, υπ’ όψιν κ. Βασιλικού Τριανταφυλλιάς. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων είναι 15η Μαΐου.

 

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων ξεπερνά τις 20, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή, με γνώμονα την προαγωγή του διεθνούς χαρακτήρα του αγώνα αλλά και δίνοντας έμφαση στην εντοπιότητα, την ανάλογη κατανομή των συμμετεχόντων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, όπως και στα δύο φύλα, καθώς και την εμπειρία των αθλητών.

 

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 150 € και καλύπτει κάποια από τα έξοδα του αγώνα, διαμονή δύο διανυκτερεύσεων για τον αθλητή και ένα συνοδό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα