Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Συναντήσεις της ΕΠΣΧ με τα Σωματεία ανά Δήμο

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής ξεκίνησε έναν κύκλο συναντήσεων και ενημερώσεων στους δήμους της Χαλκιδικής με τα κατά τόπους ποδοσφαιρικά σωματεία. 

Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι να τα διάφορα προβλήματα, αλλά και να ακουστούν προτάσεις για την βελτίωση του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικης.

Ήδη η πρώτη συνάντηση στο δήμο Αριστοτέλη ήταν επιτυχής και έτσι την  Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μελών του διοικητικού συμβουλίου και μελών της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης με εκπροσώπους των σωματείων του Δήμου Πολυγύρου και όσων όμορων σωματείων δεν παραβρέθηκαν στην προηγούμενη συνάντηση του Δήμου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, για θέματα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο γενικά.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου Πολυγύρου.

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με εκπροσώπους των σωματείων του Δήμου Σιθωνίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κατάστημα Δήμου Σιθωνίας στη Νικήτη.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα