Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Χάλκινο για τον Χριστόφορο Μποζίνη στο Παγκόσμιο TAEKWON DO

Μια πάρα πολύ σημαντική επιτυχία για την Χαλκιδική είναι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON DO  που διεξήχθη στο Μινσκ Λευκορωσίας 19 με 25 Αυγούστου, από τον αθλητή και Δάσκαλο της Μακεδονικής Φάλαγγας και των Μακεδόνων Μαχητών Νέας Καλλικράτειας, Χριστόφορο Δ. Μποζινη.

 

Ο Χαλκιδικιωτης αθλητής τον περασμένο Απρίλιο είχε στεφθεί χρυσός πανευρωπαϊκός πρωταθλητής στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  TAEKWON DO που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας.

Αρκετά χρόνια τώρα ο συγκεκριμένος αθλητής καταφέρνει να κατακτά μετάλλια σε κορυφαία πρωταθλήματα (Λίβερπουλ , Θεσσαλονίκη, Ανδρια Ιταλία) δείχνοντας ότι αποτελεί μια σταθερή αξία στο άθλημα.

Συγκινητική υποδοχή πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Ομάδα Tae Kwon Do κατά την  άφιξη της στο αεροδρόμιο Μακεδονία,  όπου δύο Πυροσβεστικά οχήματα σχημάτισαν αψίδα με νερό για να περάσει από κάτω το αεροσκάφος που μετέφερε την Εθνική Ομάδα, η οποία να σημειωθεί ότι κατέκτησε  για πρώτη φορά στην ιστορία της την τέταρτη θέση στον κόσμο.  

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα