Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Συναρπαστικό για ακόμη μια χρονιά το 51ο Ράλι ΔΕΘ -ΦΩΤΟ-

Συναρπαστικές στιγμές και θέαμα ολοκληρώθηκε το 51ο επετειακό ράλι ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο με ειδικές διαδρομές στη βόρεια Χαλκιδική. 

Πανηγυρική ήταν η εκκίνηση του 51ου Rally ΔΕΘ το Σάββατο και συνεχίστηκε με την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού, του πρωταθλητή Ελλάδος για το 2017, Σωκράτη Τσολακίδη, ο οποίος και έλαβε την σημαία εκκίνησης από τον εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο μεταφορών, Ηλία Πάλλα.

Ο Σωκράτης Τσολακίδης όχι μόνο επέστρεψε στους αγώνες αλλά στέφθηκε και νικητής του 51ου ράλι ΔΕΘ. Ο πρωταθλητής Ελλάδος έχοντας δίπλα του τον Χάρη Δήμο και όπλο του μία Skoda Fabia R5 κέρδισε τις πέντε ειδικές διαδρομές και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. 

Δεύτερος στο βάθρο ανέβηκε ο Αναπολιοτάκης με Mitsubishi EVO που τερμάτισε 1:22.86 πίσω από τον Τσολακίδη, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Νίκος Καρπάνος επίσης με Mitsubishi EVO.

 

Όσον αφορά τη διαφορά του δεύτερου με τον τρίτο ήταν μόλις 3.93 δευτερόλεπτα, γεγονός που δείχνει τη μάχη που υπήρξε μεταξύ τους. Κωνσταντινίδης και Κτιστάκης συμπλήρωσαν την πεντάδα , ενώ ο οδηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Γιάννης Πλάγος τερμάτισε στην 6η θέση με Honda Type R.  


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα