Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2025

Α Αθλητικά

Έβαλαν... φωτιά στην Τούμπα - Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ -VIDEO-

Η Τούμπα πήρε... φωτιά μετά το φινάλε του αγώνα ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός που έστεψε τους Θεσσαλονικείς πρωταθλητές Ελλάδος για πρώτη φορά μετά από 34 ολόκληρα χρόνια.

Τα λόγια είναι περιττά μπροστά στα όσα εκτυλίχθηκαν.

 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πρωταθλητής Ελλάδας για το 2019, επίτευγμα που καταγράφεται για τρίτη φορά στην Ιστορία του, ύστερα από τους τίτλους που είχε κατακτήσει το 1976 και το 1985. 

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 5-0, στη «φλεγόμενη» Τούμπα, το Λεβαδειακό με τα γκολ των Σάκχοφ (3΄, 60΄), Μπίσεσβαρ (8΄ πέναλτι), Βαρέλα (53΄) και Σφιντέρσκι (81΄), δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενο πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις του αγώνα πέρασε ως αλλαγή ο τραυματίας Βιεϊρίνια, για να παραλάβει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να υψώσει το τρόπαιο μπροστά στους οπαδούς του που παραληρούν.

πηγή:voria.gr

 

 


🎅 O Δήμος Πολυγύρου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου διοργανώνουν συναυλία το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αγαπημένες εορταστικές μελωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και έργα από το κλασικό ρεπερτόριο.

✨ Η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών προσκαλεί το κοινό σε μια μαγική μουσική βραδιά γεμάτη γιορτινή ατμόσφαιρα και μελωδίες. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.
Συμμετέχουν: Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Οι Αιγές», Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας, Χορωδία Αρναίας Δήμου Αριστοτέλη, Δημοτική Χορωδία Ν. Μουδανιών.

🎄 Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

🎁 ❄️ ⭐  🕯️ ☃️ 🦌 🔔

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα