Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Φιλικοί αγώνες των Μικτών Ομάδων Κ-16 και Κ-14 της ΕΠΣΧ

Μέσα σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον με το κοινό να εμψυχώνει τα παιδιά και να ανεβάζει το ηθικό τους,πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου οι φιλικοί αγώνες των Μικτών Ομάδων Κ-16 και Κ-14 της ΕΠΣ Χαλκιδικής με Κ-15 και Κ- 13 του ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

 

Τιμήθηκαν από την ΕΠΣ Χαλκιδικής ο Χαλκιδικιώτης ποδοσφαιριστής της Κ15 του ΠΑΟΚ, Σμυρλής Λάμπρος και οι δύο ομάδες του ΠΑΟΚ. Τις πλακέτες παρέλαβαν οι προπονητές των ομάδων, ο Παπαβασιλείου Απόστολος της Κ15 και ο Τσιαπακίδης Πέτρος της Κ13.

"Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες , όλους τους τεχνικούς των ομάδων του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο , όσους βοήθησαν εθελοντικά για την διοργάνωση των αγώνων αυτών ,αλλά και τους υπευθύνους της διοίκησης της Νίκης Πολυγύρου που ήταν δίπλα μας και βοήθησαν να ολοκληρωθεί η διοργάνωση αυτή χωρίς προβλήματα" αναφέρει η ΕΠΣΧ.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την διοργάνωση, δόθηκαν στο "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα