Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος και ιδρυτής του Γυμναστικού Συλλόγου "Η Σιθωνία" Νίκος Παπαδημητρίου, ο οποίος ήταν για οκτώ συναπτά έτη εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

 

Ο εκλιπών ήταν πατέρας του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, κατόχου του πανελληνίου ρεκόρ στη σφυροβολία και επί πολλά χρόνια πρωταθλητή Ελλάδας στο αγώνισμα και με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ο Νίκος Παπαδημητρίου ήταν ο διοργανωτής του διεθνούς μίτινγκ «Τα Σιθώνεια» που αποτελούν σημείο αναφοράς κορυφαίων αθλητών της σφυροβολίας και των αγωνισμάτων ρίψεων από όλη τη Ευρώπη και παραμένουν ως σήμερα μία από τις καλύτερες διοργανώσεις της χρονιάς στην Ελλάδα.

Συλλυπητήρια ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης

Θλίψη στην οικογένεια του στίβου προκάλεσε η απώλεια του Νίκου Παπαδημητρίου. Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Τομπούλης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι τεχνικοί και το προσωπικό της,  εξέφρασαν σε μήνυμά τους τη βαθιά τους λύπη για την απώλεια του Νίκου Παπαδημητρίου.

Στο μήνυμά της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης επισημαίνει: «Έβαλε και τα δύο του παιδιά στον Στίβο και τα χάρηκε πρωταθλητές !

Υπεύθυνος ανάπτυξης, στο Νομό Χαλκιδικής, δημιουργός και Διευθυντής, του Διεθνές μίτινγκ των Ρίψεων, ¨ΣΙΘΩΝΙΑ¨. Τεράστια η  προσφορά στον χώρο του αθλητισμού.

Αταλάντευτα και με σθένος υπηρέτησε τον Κλασικό Αθλητισμό, παράλληλα με την στρατιωτική του θητεία σαν Αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία. Ο αγώνας και η συνεισφορά του για την Ανάπτυξη του Στίβου στην επαρχία, αποτελούν σημείο αναφοράς και βαριά παρακαταθήκη σε όλους μας.

Η απώλειά του αφήνει μεγάλο κενό στο στίβο της Χαλκιδικής και όχι μόνο. Εκφράζουμε από καρδιάς τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

Συλλυπητήρια Δημάρχου και ΔΣ Σιθωνίας

 Ο Δήμαρχος Σιθωνίας και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σιθωνίας εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο του προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου «Η ΣΙΘΩΝΙΑ», Νικόλαου Παπαδημητρίου.

"Ήταν ένας άξιος άνθρωπος που πρόσφερε άοκνα για τον τόπο του, που αγάπησε τόσο πολύ τον αθλητισμό και οργάνωσε το στίβο στον Δήμο μας, που αγκάλιασε με τόση αγάπη τα παιδιά μας και εργάστηκε μαζί τους διδάσκοντάς τα καθημερινά ήθος και αξίες.

Είμαστε περήφανοι που υπήρξε συνεργάτης μας αλλά και για το μεγάλο του έργο, και νοιώθουμε ότι χάθηκε μια ωφέλιμη δύναμη για το τόπο μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του". 

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα