Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Νέες διακρίσεις για τον Χριστόφορο Μποζίνη στο TAEKWON-DO

Ο αθλητής και δάσκαλος στον ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΦΆΛΑΓΓΑ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ  ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΑΧΗΤΈΣ ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΕΙΑΣ, Χριστόφορος Μποζίνης στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας έπειτα από συγκλονιστική μάχη στην παράταση,  κέρδισε τον αθλητή από την Καμπότζη και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο σε σύνολο 14 αθλητών χάνοντας για 2 πόντους μόνο από τον Τσέχο Αθλητή.  

Επίσης  στις ομαδικές μάχες κατέκτησε την 3h θέση κερδίζοντας Μογγολία και Αργεντινή, ωστόσο δεν συνέχισε λόγω τραυματισμού της ομάδας, με την Ιαπωνία.

Τέλος, στις ομαδικές θραύσεις κατέκτησε επίσης το χάλκινο μετάλλιο έπειτα από μεγάλη  μάχη για την 3η θέση  με την διοργανώτρια Βουλγαρία,  την οποία απέκλεισε τελικά. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Χαλκιδικιώτη αθλητή (με καταγωγή από την Ιδα Αλμωπίας) γιατί εδώ και χρόνια καταφέρνει να βρίσκεται στους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης αλλά και του κόσμου!

Στην Εθνική ομάδα συμμετείχε και ο μαθητής του και δάσκαλος στο Άρμα ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ και ΜΑΚΕΔΌΝΩΝ ΜΑΧΗΤΏΝ ΝΈΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΕΙΑΣ, Τοκμακιδης Στάυρος ο οποίος με πολύ καλές εμφανίσεις κατάφερε να κατακτήσει 3 χάλκινα και ένα ασημένιο μετάλλιο. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα