Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Α Αθλητικά

Η Σοφία Χλιάπα πρόεδρος του ΔΣ της Νίκης Πολυγύρου!

 Η Νίκη Πολυγύρου για πρώτη φορά στην ιστορία της και για τα επόμενα δύο χρόνια (όση είναι η θητεία του συμβουλίου βάσει καταστατικού) θα έχει πρόεδρο γυναίκα, τη Σοφία Χλιάπα, η οποία πλαισιώνεται από έμπειρα μέλη με αρκετά χρόνια παρουσίας των περισσοτέρων στα κοινά της ομάδας.

 

Μετά από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου εκλέχθηκε το νέο σχήμα, που ανέλαβε τις τύχες των πρασίνων, σε μια δύσκολη περίοδο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όχι μόνο.

 

 

Η σύνθεση του νέου συμβουλίου

Πρόεδρος:   Χλιάπα Σοφία

Αντιπρόεδρος:   Καραφουλίδης Αναστάσιος

Γραμματέας:   Στιβαχτάρης Ιωακείμ

Ταμίας:   Σαραφιανός Γεώργιος

Υπεύθυνος Υποδομών Παπαδάκης Νικόλαος

Υπεύθυνος Ακαδημιών Γεωργακούδης Μιχάλης

Τεχνικός Διευθυντής Γιουβανάκης Μιχάλης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας/Μ.Μ.Ε.   Νταής Ιωάννης

Τακτικά Μέλη Σαϊτιώτης Δημήτρης

Αναπλ.Μέλη Δρόσος Φώτης / Ταρκάσης Λευτέρης

Επίτιμο Μέλος Λαφαζάνης Βασίλειος

Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Χλιάπας.

 

Επιπλέον τρία άτομα, εκτός ΔΣ, θα συνδράμουν σε καθημερινά ζητήματα της ανδρικής και των ακαδημιών.

 

Πρόθεση όλων είναι να δοθεί χώρος σε αρκετά παιδιά από τα εξαιρετικά τμήματα υποδομών της ομάδας, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα δίπλα σε έναν κορμό έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών να δείξουν την αξία τους και να εξελιχθούν.

 

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θα επιδιώξει να χτίσει ένα ποιοτικό ρόστερ, το οποίο μέσα από την προσπάθεια ανανέωσης θα παλέψει για να διατηρήσει το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια και να διεκδικήσει τους στόχους που για μια ομάδα με το διαμέτρημα της Νίκης στο νομό δεν μπορεί παρά να είναι υψηλοί.

 

Ελπίδα όλων των παραγόντων  είναι φέτος να μην υπάρξουν εκπλήξεις και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί αυτή την περίοδο, η οποία δυστυχώς επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τόσο τον σχεδιασμό όσο και την εύρεση πόρων για τα ερασιτεχνικά σωματεία όλων των κατηγοριών.

 

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα