Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Την Κυριακή 5/9 ο 5ος Αγώνας ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2021

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής, σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ωρίων Πολυγύρου, τον Α.Ο. Οξύθεμις, τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών Κ.Α. Πολυγύρου, τον Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, τον Σύλλογο Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου και άλλους τοπικούς φορείς του Δήμου Πολυγύρου, διοργανώνουν τον 5ο Αγώνα ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2021, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, με σκοπό την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Πολυγύρου και με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής. Με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

 

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 2 Αγώνες:

1. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 χλμ, τρέξιμο ή δυναμικό περπάτημα.

2. Αγώνα Βουνού - Πόλης RUN 14,6 χλμ.

 

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Α.μεΑ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ "ΑΓΑΠΗ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΚΙΒΩΤΟΣ"

Όλοι οι συμμετέχοντες καθώς και οι κηδεμόνες των ανηλίκων θα πρέπει να αποδεχτούν και να συμφωνήσουν με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ. Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5-9-2021.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ / ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ. Η Eκκίνηση και ο Tερματισμός και για τους 2 Αγώνες θα γίνει στην Πλατεία Ηρώων στον Πολύγυρο. Η εκκίνηση για τα 5,2 χλμ θα δοθεί στις 10:00 το πρωί. Η εκκίνηση για τα 14,6 χλμ θα δοθεί 15 λεπτά αργότερα, δηλαδή στις 10:15.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα