Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο POLYGYROS RUN HALKIDIKI

Με πολλές συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 300 πραγματοποιήθηκε ο 5ος Αγώνας Πολύγυρος Run Χαλκιδική που διεξήχθη την Κυριακή στον Πολύγυρο.

Η διοργάνωση ανήκει στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής με τη συνεργασία συλλόγων και φορέων του Πολυγύρου: Α.Γ.Σ. Ωρίων Πολυγύρου, Α.Ο. Οξύθεμις, Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Πολυγύρου, Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Κ.Α. Πολυγύρου, Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου, Σύλλογος Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Πολυγύρου. Με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος ανέφερε:

"Όταν υπάρχει όρεξη, διάθεση προσφοράς και καλή ομάδα υποστήριξης, τότε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.Το 5ο RUN Πολυγύρου είναι πλέον παρελθόν.Όμως η συμμετοχή αθλητών και κοινού στην όμορφη εκδήλωση δείχνουν ότι έχει πολύ καλό μέλλον προς όφελος της πόλης,της Χαλκιδικής γιατί όχι και της Μακεδονίας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής ήταν ο κύριος χορηγός αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Πιστέψαμε και στηρίξαμε από την αρχή το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.Ραντεβού του χρόνου με την ελπίδα να δούμε ακόμη πιο ωραίες στιγμές. Συγχαρητήρια σε όλους,διοργανωτές και συμμετέχοντες!".

Στους τερματισμούς των αθλητών βρέθηκαν οι βουλευτές Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα και Απόστολος Πάνας.

"Είναι ένας θεσμός για την Χαλκιδική. Θερμά συγχαρητήρια για την διοργάνωση! Να στηρίξουμε με όλα τα μέσα τον μαζικό αθλητισμό της Χαλκιδικής" ανέφερε η κ. Μάλαμα. 

"Ήταν την εξαιρετική διοργάνωση του 5ου Αγώνα Δρόμου RUN POLYGYROS HALKIDIKI σήμερα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής για την οργάνωση, όπως και στο Δήμο Πολύγυρου και τη Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής για τη στήριξη, καθώς και σε όλους τους φορείς και Συλλόγους της Χαλκιδικής που συμμετείχαν για την πραγματοποίηση της" ανέφερε ο κ. Πάνας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων και πρόεδρος του Οργανισσμού Τουρισμού Χαλκιδικής, γρηγόρης Τάσιος ανέφερε: "Πολύγυρος Run 2021!! Πάνω από. 300 συμμετοχές σε μια δύσκολη περίοδο! Εξαιρετική διοργάνωση, συγχαρητήρια στους εθελοντές, συλλόγους, αθλητές, αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις, στο δρομέων υγείας Χαλκιδικής!".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα