Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 36χρονης το πτώμα της οποίας βρέθηκε στο Παλιούρι

- Ο γιατρός επιμένει ακόμα ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της 36χρονης μητέρας. Ωστόσο η δικηγόρος του συζυγου της λέει ότι ο γιατρός έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις

 

 

Όπως είπε η δικηγόρος του συζύγου του θύματος, στην εκπομπή LiveNews "υπάρχουν πολλές αντιφάσεις (από τον γιατρό) και τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, διαψεύδουν κατηγορηματικά τον κατηγορούμενο στους επιμέρους ισχυρισμούς του"

 

Όπως είπε η δικηγόρος, το θύμα ήταν μία "μητέρα και αφορσιωμένη σύζυγος και δεν είχε καμία ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί. Τον κατηγορούμενο τον γνώρισε στο πλαίσιο μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο... Συνάντησε τον γιατρό ο οποίος εφημέρευε. Γίνεται φίλος της ασθενούς μέσω του Facebook, με δική του πρωτοβουλία.Της έκανε μία πρώτη επέμβαση και της είπε ότι πρέπει να κάνει και μία δεύτερη για να έχει ένα καλό αποτέλεσμα για τη φλεβίτιδα". Όλα αυτά, ενώ σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εκπομπής, ο γιατρός ήταν ειδικευόμενος και κανονικά δε θα έπρεπε να κάνει ο ίδιος χειρουργείο. Μάλιστα, η επέμβαση της γυναίκας, δεν έχει καταγραφεί πουθενά ότι έγινε...

 

 

Σύμφωνα με την δικηγόρο του γιατρού, ο γιατρός παραδέχεται ότι έκανε την επέμβαση "μια μικροεπέμβαση" όπως είπε η ίδια στο LiveNews. "Ήταν μια μικροεπέμβαση, η οποία δεν απαιτεί παρουσία ειδικού. Μπορεί να γίνει και από ειδικευόμενο με την άδεια και εις γνώση των προϊσταμένων του".

 

Παράτησε την εφημερία για να πάει στη Χαλκιδική

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το LiveNews, ο γιατρός, το βράδυ που έφυγε, κοντά στα μεσάνυχτα από το νοσοκομείο με σκοπό να ταξιδέψει στη Χαλκιδική, είχε εφημερία. Επέστρεψε μάλιστα στις επτά το πρωί για να συνεχίσει την εφημερία του μέχρι το μεσημέρι. Και αυτό, προκύπτει από κατάθεση διευθυντή του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται μάλιστα, πριν πάει πάλι στο νοσοκομείο στις επτά το πρωί, έπλυνε το αυτοκίνητό του ενώ όταν τελείωσε την εφημερία, το έπλυνε ξανά, σε άλλο πρατήριο.

 

Το ότι είχε εφημερία εκείνο το βράδυ, το είπε και η δικηγόρος του γιατρού, η οποία τόνισε ωστόσο, ότι ο γιατρός αρνείται κάθε σχέση με τη δολοφονία της κοπέλας...

 

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού. 

Πηγές: LiveNews, newsit.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα