Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2026

Ε Ελλάδα

Ανδρουλάκης: Μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ

Με κόρνες και σημαίες υποδέχθηκε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο κόσμος που ήταν έξω από τα γραφεία του κόμματος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φτάνοντας στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ευχαρίστησε τον κόσμο και σχολίασε πως είναι «μεγάλη νίκη για το κόμμα και τη δημοκρατική παράταξη», το αποτέλεσμα στις εκλογές.

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες για τη μεγάλη τιμή που έκαναν και συνυπέγραψαν την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και την δημοκρατικής παράταξης», είπε ο κ. Ανδρουλάκης ενώ πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ γίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό προσκήνιο της πατρίδας μας».

«Ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ανανεωμένο, δυνατό», τόνισε κλείνοντας την ομιλία του.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη.

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 21.00 και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα