Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Αναζητείται 47χρονη καθηγήτρια που ξεκίνησε να βρει την κόρη της στη Χαλκιδική

Μια γυναίκα 47 ετών αναζητείται από τη Γραμμή Ζωής, που εξέδωσε Silver Alert. Πρόκειται για την Βάια Οικονόμου, η οποία είναι μαθηματικός και τα ίχνη της χάθηκαν όταν ξεκίνησε να βρει την 6χρονη κόρη της στη Χαλκιδική. Δυστυχώς δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού της.

 

Όπως αναφέρει η Γραμμή Ζωής η Βάια Οικονόμου την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα μαύρο μακρύ παλτό και μαύρα μποτάκια και διέμενε στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας δικαστικών διενέξεων με τον εν διαστάσει σύζυγό της για το θέμα του παιδιού, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Το βράδυ της Παρασκευής η 47χρονη μαθηματικός μίλησε τελευταία φορά στο τηλέφωνο με την αδερφή και τη μητέρα της. Από τότε δεν έχει επικοινωνήσει με τους οικείους της. Το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητά της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, όπως και το όχημα, βρέθηκαν στην κατοικία της. Το μόνο που φαίνεται να έχει πάρει μαζί της είναι τα κλειδιά του σπιτιού, το οποίο ήταν κλειδωμένο. Η Αστυνομία αναζητά τα ίχνη της. 


Πληροφορίς: Espresso 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα