Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Η Qatar Airways ξεκινά πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη

Απευθείας πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η  Qatar Airways από τις αρχές του 2018.


Η νέα πτήση από την Ντόχα στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην oικονομική θέση.


Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή), οι οποίες ξεκινήσουν από τις 27 Μαρτίου 2018.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του QatarAirways Group, κ. AkbarAlBaker, δήλωσε: «Η Ελλάδα αποτελούσε πάντα έναν προορισμό με πολύ υψηλή ζήτηση και είμαστε ενθουσιασμένοι που πλέον μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας απευθείας πτήσεις στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο σταθμό μας στην Ελλάδα. Το νέο μας δρομολόγιο, που θα εξυπηρετεί τη γοητευτική αυτή πόλη τέσσερις φορές την εβδομάδα, θα μας επιτρέψει να παρέχουμε ένα απρόσκοπτο ταξίδι προς και από την Ελλάδα. Με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης στο παγκόσμιο δίκτυο μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους επιβάτες μας άψογη σύνδεση με περισσότερους από 150 προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα