Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Η... σούπερ λοταρία με τις αποδείξεις έρχεται στο τέλος του χρόνου

Η... σούπερ λοταρία με τις ηλεκτρονικές αποδείξεις έρχεται στο τέλος του χρόνου και υπάρχει ανατροπή τόσο με τον αριθμό των λαχνών, όσο και με τον αριθμό των τυχερών.

Η κυβέρνηση θέλει να διαφημίσει το μέτρο και έτσι η λοταρία που θα γίνει τις τελευταίες ημέρες του χρόνου θα έχει στοιχεία… τζακ ποτ. Με άλλα λόγια θα μπουν στην κλήρωση όλες οι αποδείξεις από την αρχή του χρόνου.

 

Για την ακρίβεια στην κληρωτίδα θα μπουν όλες οι αποδείξεις από την 1/1/2017 ως και την 30η Νοεμβρίου 2017.

 

Έτσι θα υπάρξουν 9.000 τυχεροί για τις συναλλαγές που έγιναν από την αρχή του χρόνου ως τον Σεπτέμβριο και άλλοι 1.000 για τον μήνα Νοέμβριο. Θα γίνουν όλες οι κληρώσεις του χρόνου που χάθηκαν δηλαδή.

 

Έτσι συνολικά θα μοιραστούν 10.000.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

 

Όπως έγινε και με την προηγούμενη κλήρωση έτσι και στην σούπερ κλήρωση στο τέλος του έτους οι τυχεροί θα μάθουν εάν κέρδισαν με προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό τους στο Taxisnet το οποίο μπορούν να δουν χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους.

newsit.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα