Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου

Στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου πραγματοποιεί προληπτικές εξετάσεις βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, το αυτοκίνητο του οποίου από άγνωστη αιτία προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες της Εγνατίας οδού στα Γρεβενά.

 

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών Παντελή Αλεξιάδη ο ηγούμενος Εφραίμ δεν φέρει κάποιο τραύμα αλλά οι γιατροί προβαίνουν σε κάποιες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

 

Χωρίς κάποιο τραυματισμό είναι επίσης ο οδηγός του οχήματος, ενώ δυο μοναχοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο έχουν κάποιες κακώσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί να νοσηλευτούν για δυο η τρεις ημέρες στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία τους.

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μονή Βατπαιδίου για το τροχαίο ατύχημα που είχε ο ηγούμενος Εφραίμ το απόγευμα της Κυριακής (18.11.2018)

 

 

“Καλα στην υγεία του είναι ο πανοσιολογιώτατος καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Κ. Εφραιμ, οι δυο μοναχοί και ο λαϊκός οδηγός που τον συνόδευαν, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη κόντα στα Γρεβενά. Συγκεκριμένα το όχημα εξετράπη της οδού, λόγω παγωμένου δρόμου.

 

Μεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου μετά από εξετάσεις αποδείχτηκε ότι ο γέροντας και ένας αδελφός δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ενώ ο άλλος αδελφός και ο λαϊκός εχουν ελαφρά τραυματιστεί.

 

Ο γέροντας και ο ένας εκ των αδελφών έχουν ήδη αναχωρήσει από το νοσοκομείο”.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα όταν μετά από το τούνελ, ο οδηγός έχασε τoν έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο από τους επιβαίνοντες."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα