Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2026

Ε Ελλάδα

Παράταση στην προθεσμία υποβολής δήλωσης για μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, η προθεσμία υποβολής δήλωσης προς τους δήμους από ιδιοκτήτες ακινήτων μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, προκειμένου να απαλλαγούν από τα αναλογούντα δημοτικά τέλη.

Την απόφαση για την παράταση της προθεσμίας ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ). Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να κατατεθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή, η οποία θα έχει αναδρομική ισχύ.

Η παράταση της ισχύουσας προθεσμίας, που έληγε μεθαύριο Παρασκευή, κρίθηκε αναγκαία για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι με χρεώσεις δημοτικών τελών πολίτες, οι οποίοι είτε δεν ενημερώθηκαν εντός της εξάμηνης προθεσμίας για την υποχρέωση υποβολής δήλωσης είτε δεν πρόλαβαν να υποβάλουν τη σχετική δήλωση στον οικείο ΟΤΑ.



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 21.00 και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα