Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας στην 28η DETROP και την 7η OENOS 2019

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της, συμμετέχοντας στις 28η DETROP και 7η OENOS 2019, που θα πραγματοποιηθούν από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2019 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. 

 

Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι η επιπρόσθετη αναγνωρισιμότητα και η ανάδειξη των αγροτικών τοπικών ποιοτικών προϊόντων της, η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα, η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών με τα προϊόντα και τους παραγωγούς τους, καθώς επίσης η προβολή και προώθηση της ξεχωριστής Μακεδονικής Κουζίνας, καθιστώντας την έναν από τους ελλαδικούς πυλώνες της μεσογειακής διατροφής με δυνατότητα απήχησης παγκοσμίως.

 

Για την πραγματοποίηση των εκθέσεων, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει προβεί σε ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένου χώρου, με ειδικής κατασκευής και ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερα, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες προβολής των εκθεμάτων της Περιφέρειας μας. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το κόστος και τον παρεχόμενο εξοπλισμό ανά σταντ 6 τ.μ. για τους 2 εκθεσιακούς χώρους μπορείτε να βρείτε στις σχετικές συνημμένες αιτήσεις. 

 

Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται επίσης οι λειτουργικές δαπάνες των περιπτέρων (παροχή και σύνδεση ρεύματος, νερό, καθαριότητα, φύλαξη, σύνδεση internet κ.α.), αποκομιδή και απομάκρυνση συσκευασιών και απορριμμάτων κ.α. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα ενοικίασης έξτρα εξοπλισμού (τραπέζι, καρέκλες, ψυγείο κ.α., βλ. συνημμένο έντυπο έξτρα εξοπλισμού ανά έκθεση) με το κόστος να επιβαρύνει τις επιχειρήσεις.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκθέσεων θα εξελίσσονται παράλληλες εκδηλώσεις όπως ξεχωριστή εκδήλωση για την προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας, με την υποστήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, σε διακριτό χώρο γευσιγνωσίας με live cooking & tasting event κ.ά.

 

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι: Σάββατο-Κυριακή 10:00-20:00, Δευτέρα 10:00-18:00 και οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τονίζεται ότι η έκθεση δεν θα έχει εμπορικό χαρακτήρα.

 

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Περιφέρειας  που θα επιθυμούσαν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή (βλ. συνημμένο έντυπο δήλωσης ανά έκθεση) το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2018. 

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2313330044.

 

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:

•         Τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις,

•         Τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

•         Την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

•         Τους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετέχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων, στα τηλέφωνα 2313 330350 (Γλυκερία Καραλή), 2313 330395 (Γεώργιος Γκανάτσιος) και 2313 330428 (Γεώργιος Φανέλης). 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα