Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Στον Εύοσμο το «χρυσό» δελτίο του τζόκερ των 13,8 εκατ. ευρώ

Από το βράδυ της Παρασκευής «γεννήθηκε» στη Θεσσαλονίκη ένας εκατομμυριούχος, καθώς εκεί παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ, το οποίο θα κάνει πλουσιότερο έναν υπερτυχερό κατά 13,8 εκατ. ευρώ.

 

Συγκεκριμένα, το μοναδικό δελτίο που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 1756ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ μετά από 15 συνεχόμενα τζακ ποτ, συμπληρώθηκε στον Εύοσμο, με απλή συμμετοχή, στο πρακτορείο του Παναγιώτη Παπατζιλάκη στην Αριστοτέλους 26 και Ρήγα Φεραίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη παίχτηκαν επίσης δύο ακόμη τυχερά δελτία, από τα συνολικά εννέα που έχουν 5 επιτυχίες.

 

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ (1756) της Πέμπτης είναι οι: 22, 37, 6, 16, 26 και Τζόκερ ο αριθμός 9.

 

Στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν 9 τυχεροί που μοιράζονται το ποσό των 104.858,05 ευρώ. Τα δελτία αυτά κατατέθηκαν σε πρακτορεία που βρίσκονται σε Σύνταγμα, Αμπελοκήπους, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Θεσσαλονίκη (κέντρο), Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, Πτολεμαΐδα, καθώς επίσης τις περιοχές Γεροσκήπου και Στρόβολος στην Κύπρο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα