Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Κ. Μητσοτάκης: η μόνη καθαρή λύση οι εθνικές εκλογές

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, μετά το αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές εκλογές εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας εθνικές εκλογές το συντομότερο δυνατό.

 

«Η μεγάλη πολιτική αλλαγή, για την οποία είχα μιλήσει, ήδη ξεκίνησε», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος εμφανίστηκε ενωτικός στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για τον εκλογικό θρίαμβο της ΝΔ.

 

Ευχαρίστησε όσους ψήφισαν τη ΝΔ, ενώ τόνισε πως σέβεται τις επιλογές όσων είχαν διαφορετική άποψη. «Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες», διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Αναφερόμενος συνολικά στην εικόνα από τα αποτελέσματα της κάλπης για Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Δημοτικές, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως συνιστούν ισχυρή αποδοκιμασία της σημερινής Κυβέρνησης. «Ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβερνητική πλειοψηφία».

 

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη», επεσήμανε στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΝΔ, «από μια Κυβέρνηση με νωπή την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Για το καλό του τόπου πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές το συντομότερο δυνατόν, αυτή είναι η μόνη καθαρή λύση», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

 

«Η Ελλάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ», δήλωσε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε: «Δεν περιμένει πανηγύρια, αλλά σκληρή δουλειά. Στην καρδιά μου δεν υπαρχουν πολλοί, δεν υπάρχουν λίγοι. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα, όλες οι Ελληνίδες, όλοι οι Έλληνες. Από αύριο ξεκινώ ένα καινούργιο αγώνα. Θα γυρίσω και πάλι ολοκληρη την Ελλάδα για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες ότι αξίζουμε την ευκαιρία. Για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα την ελπίδα που γεννιέται σήμερα σε μία πορεία αναγέννησης της χώρας από την οποία κανείς δεν περισσεύει».

 

«Τώρα ανατέλλει ο ήλιος μιας Ελλάδας πιο φωτεινής», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Μιας Ελλάδας, που υπέφερε πολύ, υπέμεινε πολλά και βρήκε τη δύναμη να ανοίξει ο ίδιος το δρόμο για μια καλύτερη ζωή. Ας τον υψώσουμε μαζί, στη μέση του γαλανού ουρανού μιας περήφανης».

 

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσει του και σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «στις εκλογές νίκησε το δίκιο και η αλήθεια». Επίσης ο κ. Σαμαράς τόνισε, ότι πολύ σωστά ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε πρόωρες εκλογές από τον κ. Τσίπρα.

 

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έσπευσε να συγχαρεί τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, αμέσως μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος.

.ant1news.gr/


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα