Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Άνοιγμα Τσερκεζίδη στις Κυκλάδες στον τομέα της ανακύκλωσης

Μια ηχηρή παρουσία που αλλάζει άρδην το τοπίο στα επιχειρηματικά πράγματα των ΚΥΚΛΑΔΩΝ είναι αυτή του Μακεδόνα επιχειρηματία Νίκου Τσερκεζίδη που αποτελεί τη νέα μεγάλη και ανερχόμενη δύναμη σε ένα νευραλγικό τομέα, όπως αυτόν της ανακύκλωσης.

 

Με ισχυρές συμμαχίες από τον επιχειρηματικό κλάδο της ενέργειας ο Τσερκεζίδης μπαίνει πλέον πολύ δυναμικά στην ανακύκλωση και ετοιμάζει διάφορα δυνατά πρότζεκτ στις Κυκλάδες.

Η ΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2003  από τους αδελφούς Νίκο και Γιάννη Τσερκεζίδη με έδρα την Νικήτη Χαλκιδικής. Είναι τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής τεχνικών έργων δημοσίων η ιδιωτικών, (έργα οδοποιίας, αποχετευτικά, αρδευτικά, λιμενικά, οικοδομικά, ενεργειακά-βιομηχανικα,ειδικα γεωτεχνικά και έργα προστασίας του περιβάλλοντος.) Από το 2003 μέχρι σήμερα η εταιρεία αναπτύχτηκε με γοργούς ρυθμούς εκτελώντας πληθώρα δημοσίων ή ιδιωτικών τεχνικών έργων.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα της ανακύκλωσης, εγκαθιστώντας μονάδες ανακύκλωσης Α.ΕΚ.Κ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας , με σκοπό την ανακύκλωση προϊόντων εκσκαφών και κατεδαφίσεων – καθαιρέσεων από δημόσια και ιδιωτικά έργα με τελικά προϊόντα όπως άμμος, 3Α, σίδερο, αδρανή διαφόρων διαβαθμίσεων και κατάλληλα υλικά για φυτική γη, υλικά επικάλυψης σκουπιδότοπων, αποκατάστασης λατομείων κ.τ.λ.

πηγή: mykonosvoice.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα