Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Παύλος Μαρινάκης

Ο Παύλος Μαρινάκης αναδείχθηκε μετά από την σχετική διαδικασία νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.



Αρχικά ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τους Εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Κατόπιν συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, η οποία διαπίστωσε ότι μόνη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι αυτή του Παύλου Μαρινάκη, του οποίου η υποψηφιότητα υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων.

Μήνυμα προέδρου ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, Νίκου Χατζηαλέξη

 

"Να ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία στον νέο μας πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη. Είμαι απόλυτα βέβαιος πως η οργάνωση μας θα πάει ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά!
 
Το ταξίδι ξεκίνησε για μια νέα προσπάθεια και μια νέα αρχή.

Ευχαριστώ τους συνέδρους του 12ου συνεδρίου για την τιμή να με εκλέξουν στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ.

Συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες στη κεντρική επιτροπή και σε όλους όσους συμμετείχαν στο μαζικότερο συνέδριο συνέδριο πολιτικής νεολαίας στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής που ήταν δίπλα μου σε αυτη την νέα μου προσπάθεια, είμαι σίγουρος πως έρχονται καλύτερα χρόνια και ολοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

Είμαστε η ΟΝΝΕΔ του αύριο.
Και το αύριο είναι τώρα."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα