Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Δυνάμεις ασφαλείας της Κύπρου έφθασαν στον Έβρο

Η Κυπριακή Δημοκρατία απέστειλε στην Ελλάδα μια πλήρη αντιδιαδηλωτική ομάδα της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ) της Αστυνομίας Κύπρου.
Πρόκειται για 22 μέλη της ΜΜΑΔ αναχώρησαν από τη Λάρνακα, με μεταγωγικό C130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο έφτασε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο.

 

Σημειώνεται ότι η εν λόγω αποστολή μελών των Σωμάτων Ασφαλείας, είχε προταθεί από τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, στη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε, χθες το πρωί, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Περιορισμένες, συγκριτικά με εκείνες των πρώτων ημερών, είναι οι προσπάθειες παραβίασης των ελληνικών συνόρων στον Έβρο.

 

Τόσο στο τελωνείο της περιοχής Καστανιές όσο και σε όλο το μήκος της συνοριογραμμής παραμένει απροσδιόριστος αριθμός ατόμων που ανά διαστήματα -και όχι μαζικά- κινούνται προς το ελληνικό έδαφος, χωρίς όμως τη δυνατότητα εισόδου, λόγω της παρουσίας ισχυρών δυνάμεων των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα