Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Στα 530 τα κρούσματα στην Ελλάδα, 35 νέα το τελευταίο 24ωρο

 Στα 13 ανέρχονται πλέον τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας, καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.



Όπως ανακοίνωσε ο κ. Τσιόδρας, τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα έχουν φθάσει τα 530 συνολικά, καθώς το τελευταίο 24ωρο κατεγράφησαν 35 νέα περιστατικά.

Το 79% των νοσηλευομένων έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ενώ ο μέσος όρος των συμπολιτών μας που κατέληξαν είναι τα 76 έτη.

 

13 συνολικά οι νεκροί



Τρία ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 13.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο "Σωτηρία" της Αθήνας, έναν 69χρονο στο νοσοκομείο "Αττικόν" και μία 94χρονη γυναίκα στην κλινική "Παμμακάριστος" της Αθήνας.

Όλοι τους είχαν υποκείμενα νοσήματα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα