Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Πέντε νεκροί στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο από τον κορωνοϊό

Είναι ακόμη η αρχή της μεγάλης υγειονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία covid-19 που έχει προκαλέσει ο νέος κορωνοϊός -και- στη χώρα μας, ωστόσο οι άγνωστες επιδράσεις της ασθένειας και η ραγδαία εξάπλωσή της, έχουν δημιουργήσει μία κατάσταση δύσκολη για όλες τις υπηρεσίες, καθώς δοκιμάζεται το σύστημα Υγείας και ήδη μετράμε 27 νεκρούς. Το τελευταίο 24ωρο, στη λίστα των νεκρών προστέθηκαν άλλοι πέντε άνθρωποι, οι οποίοι υπέκυψαν στον «αόρατο εχθρό» που έχει βάλει σε καραντίνα ολόκληρο τον πλανήτη.



Στους 26 που είχε ανακοινώσει νωρίτερα την Πέμπτη ο Σωτήρης Τσιόδρας, προστέθηκε ένας ακόμη και πιο συγκεκριμένα ένας άνδρας που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τετάρτη, 18 του μηνός, ωστόσο ο θάνατός του... έμπλεξε στα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα, αντί να δηλωθεί στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, δηλώθηκε στον ΕΟΔΥ και η αναφορά βρέθηκε τυχαία... σήμερα, Πέμπτη, οκτώ ημέρες μετά τον θάνατό του.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε επισήμως άλλους τέσσερις θανάτους στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 62χρονος από την Δαμασκηνιά Κοζάνης άφησε την τελευταία του πνοή στο ΑΧΕΠΑ. Ήταν γιος του 90χρονου από την Δαμασκηνιά, που είχε χάσει τη ζωή του προ ημερών.

Στην Αλεξανδρούπολη έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα ένας 50χρονος στρατιωτικός από την Ξάνθη.

Ο τρίτος νεκρός είναι ένας 70χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ένας 54χρονος άνδρας, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26ος νεκρός στη χώρα μας και ο τέταρτος που ανακοινώνεται μέσα στο τελευταίο 24ωρο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα