Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Στους 67 οι νεκροί στη χώρα από τον κορωνοϊό

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στη χώρα απο κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό οι νεκροί ανέρχονται σε 67.



Πρόκειται για ένα 84χρονο άντρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών, από το νοσοκομείο «Αττικόν», έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έναν 65χρονο άντρα που κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ.

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα νεότερα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας

Ένας 41χρονος, ένας 51χρονος και ένας 52χρονος είναι τα νεότερα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας μετά την 41χρονη γυναίκα από στην Καστοριά η οποία είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες, και τον 42χρονο Γερμανό καθηγητή από την Κρήτη.

Ο 41χρονος, κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής ανεβάζοντας τον συνολικό αρθμό των νεκρών στην χώρα μας στους 63.


Στην επίσημη ενημέρωση που είχε κάνει χθες το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε αναφέρει ότι ο αριθμός των θυμάτων ήταν 59, αλλά από εκείνη τη στιγμή και μέσα σε λίγες ώρες προστέθηκαν ακόμη τέσσερις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξαν το απόγευμα της Παρασκευής ένας 68χρονος στο νοσοκομείο «Αττικόν» και δύο γυναίκες, ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα. Σύμφωνα, δε, με την ιστοσελίδα της Πάτρας tempo24, κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής και ο 41χρονος άνδρας που έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα και είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ο 41χρονος νοσηλευόταν για τέσσερις ημέρες στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης. Αρχικά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην αιματολογική κλινική λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Σε τεστ για τον κορωνοϊό που του έγινε βγήκε θετικός και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανόν να μολύνθηκε από τη σύζυγό του η οποία είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα