Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Σε τρεις "δόσεις" το άνοιγμα των καταστημάτων

Σε τρεις "δόσεις" θα πραγματοποιηθεί το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, αρχής γενομένης από την 4η Μαΐου. Όπως ανέφερε νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το πρόγραμμα για την επαναλειτουργία της αγοράς θα κλιμακώνεται ανά εβδομάδα και θα αξιολογείται ανά εικοσιτετράωρο. 

 

Στις 4 Μαΐου θα λειτουργήσουν ορισμένα είδη καταστημάτων και υπηρεσιών όπως βιβλιοπωλεία, ΚΤΕΟ, καταστήματα αθλητικών ειδών, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και τα κομμωτήρια (τα τελευταία θα λειτουργούν με ραντεβού).

 

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο θα ξεκινήσει την επαναλειτουργία του τη Δευτέρα 11 Μαΐου, εκτός των εμπορικών κέντρων που θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου. 

 

Την 1η Ιουνίου θα ξεκινήσει η λειτουργία και των καταστημάτων μαζικής εστίασης, cafe και bar μόνο σε εξωτερικούς χώρους όπως και των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας. Σε όλα τα καταστήματα θα ισχύσουν αυστηρά μέτρα προστασίας.

 

"Το σχέδιο για το επόμενο δίμηνο θα υπόκειται σε αναθεωρήσεις και μόνο η πειθαρχία θα κρίνει την επιτυχία του", σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα