Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Οι Ρώσοι τουρίστες ξανάρχονται από 7 Σεπτεμβρίου

Με αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις η χώρα μας ανοίγει και πάλι τα σύνορά της στους Ρώσους τουρίστες!

 

Από την προσεχή Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως και την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, όσοι ταξιδεύουν προς Ελλάδα με αεροπορική σύνδεση από τη Ρωσία, θα εισέρχονται στην χώρα μας μόνο με αρνητικό τεστ Covid-19, το οποίο θα έχει διενεργηθεί με τη μέθοδο PCR, μέχρι 72 ώρες πριν την άφιξή τους.

 

Παράλληλα η αεροπορική οδηγία προβλέπει ανώτατο όριο εισόδου 500 ατόμων την εβδομάδα από την Ρωσία και μόνο στα αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου.

 

Ταυτόχρονα παραμένει σε ισχύ η υποχρέωση συμπλήρωσης του Passenger Locator Form (PLF) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://travel.gov.gr/ πριν την άφιξη στην Ελλάδα. 

 

Οι μόνιμοι κάτοικοι Ρωσίας που έρχονται στην Ελλάδα θα επανυποβάλλονται σε δειγματοληπτικό εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο για covid-19. Έως την έκδοση των αποτελεσμάτων του εργαστηριακού ελέγχου οι επιβάτες θα παραμένουν σε περιορισμό στον τόπο προσωρινής διαμονής τους. Επίσης όλοι οι επιβάτες πρέπει να φέρουν αποδεικτικό κράτησης ξενοδοχείου ή άλλα κατάλληλα έγγραφα, από τα οποία προκύπτει ο τόπος προσωρινής διαμονής τους στη χώρα.

πηγή: omorfataxidia.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα