Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

H Sky Express ξεκινά το Αθήνα - Θεσσαλονίκη με νέα αεροσκάφη Airbus

Η SKY express ανακοίνωσε την απόκτηση έξι ολοκαίνουργων αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo και την άμεση ένταξή τους στο στόλο της εταιρείας. Εξάλλου η εταιρεία αποφάσισε να μπει δυναμικά σε ένα από τα πολυπληθέστερα δρομολόγια εσωτερικού της χώρας, στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.



Η Sky Express θα ξεκινήσει τις νέες πτήσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και θα εκτελούνται 5 φορές την μέρα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από 25,19 €!


Η SKY express ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων IO GR, του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου, έναν ισχυρό και δυναμικά ανερχόμενο επιχειρηματικό όμιλο που συμπεριλαμβάνει πολλές εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, και απασχολεί 5500 εργαζομένους.  Το μεγαλύτερο κομμάτι κατέχει ο κλάδος της αεροπορίας και των υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης, καθώς στον Όμιλο ανήκουν και οι SkyServ και Swissport, με παρουσία σε 36 αεροδρόμια της χώρας και πελάτες περισσότερες από 250 αεροπορικές εταιρείες.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα