Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου

Με ομόφωνη απόφαση η επιτροπή των ειδικών του υπουργείο Υγείας έδωσε το «πράσινο φως» να ανοίξουν την 1η Φεβρουαρίου τα Γυμνάσια και τα Λύκεια,α ανακοίνωσε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου.


Γυμνάσια και Λύκεια θα ανοίξουν με όλους τους κανόνες και μέτρα προφύλαξης που ισχύουν, ωστόσο όπως είπε η κυρία Παπαευαγγέλου, θα υπάρξουν κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Για την αντιμετώπισή τους υπάρχει πρωτόκολλο και είναι σαφές ότι τα παιδιά τηρούν τα μέτρα.

Σε ό,τι αφορά τα κρούσματα, παρατηρείται μία μικρή μείωση, ωστόσο φαίνεται ότι είναι δύσκολο να υπάρξει σοβαρή αποκλιμάκωση στην καρδιά του χειμώνα.

 

Νωρίτερα την Παρασκευή η Επιτροπή των Ειδικών είχε εισηγηθεί το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων την 1η Φεβρουαρίου.


Για το κυνήγι και το ψάρεμα οι ειδικοί εισηγούνται να επιτραπεί από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ενώ θετική φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να είναι και η εισήγηση για το άνοιγμα των πρακτορείων του ΟΠΑΠ την ίδια ημερομηνία.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στην απογευματινή ενημέρωση από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά.

Πηγή: ant1news.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα