Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Έγκλημα στην Κατερίνη: 'Αυτός που έκαψε και σκότωσε τον αδερφό μου θα τιμωρηθεί'

Το άγριο έγκλημα που έγινε στην περιοχή της Καλλιθέας έχει σοκάρει τους κατοίκους της Κατερίνης. Άνδρας βρέθηκε καμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα.


Η αρχική εξέταση έδειξε πως το θύμα είχε καεί ζωντανό. Ο νεκρός φέρεται να είναι ένας 45χρονος, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα. Την έρευνα για τα αίτια του εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

 

Ξεσπάει η αδερφή του θύματος

“Αυτός που έκαψε και σκότωσε τον αδερφό μου θα τιμωρηθεί”, λέει η αδελφή του 45χρονου άνδρα, που βρήκε φρικιαστικό θάνατο.

Η γυναίκα περιγράφει τις ώρες αγωνίας που είχε ζήσει η οικογένεια του, καθώς είχε εξαφανιστεί από το σπίτι από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (14-06-2021). “Είχα να τον δω από προχθές. Είχε φύγει από το σπίτι και τον ψάχναμε. Το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Δεν ξέραμε που έχει πάει. Όλη μέρα χθες δεν τον είδαμε. Και τελικά μάθαμε τα άσχημα νέα”, αναφέρει η αδερφή του 45χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος είχε επιστρέψει πριν λίγο καιρό από την Αυστραλία, ενώ ήταν τοξικομανής. Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση έχουν προχωρήσει σε κάποιες προσαγωγές ατόμων που εξετάζονται.

Οι έρευνες προς το παρόν στρέφονται στο περιβάλλον του 45χρονου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο. “Δυστυχώς ο αδελφός μου δεν ζει. Βρέθηκε χθες πίσω από τα κοιμητήρια καμένος και νεκρός. Δεν γνωρίζουμε ποιος το έκανε άλλα πιστεύω ότι θα βρεθεί σίγουρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ατιμώρητος όποιος το έκανε. Είχα να τον δω από προχθές. Ήταν μπλεγμένος για χρόνια με ουσίες ο αδελφός μου. Ίσως και ο θάνατός του να έχει να κάνει με αυτό άλλα θα βγει σύντομα η αλήθεια ” λέει η αδερφή του 45χρονου στο newsit.gr.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι της Κατερίνης παραμένουν σοκαρισμένοι από την αγριότητα του εγκλήματος. Η εικόνα του απανθρακωμένου πτώματος με μια κουκούλα στο κεφάλι προκαλεί ανατριχίλα και στους πιο δυνατούς χαρακτήρες.

Το πτώμα του 45χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/6/2021), πίσω από το κοιμητήριο. Αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ενώ από την πρώτη εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε καεί. Τα αίτια για του εγκλήματος έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

πηγή:in.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα