Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Ο Κυριάκος Mητσοτάκης στη ΔΕΘ

Στη ΔΕΘ έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ως είθισται, τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στην πύλη Εμπορίου η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μία σειρά παρεμβάσεων και ένα συνολικό πλαίσιο για το πώς η ελληνική κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τις μεταρρυθμίσεις και τον νέο κύκλο ανάπτυξης ο οποίος ανοίγεται μπροστά, θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην αποψινή ομιλία του στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως ανέφερε ο ίδιος κατά το χαιρετισμό του στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

«Η ανάπτυξη αυτή θα πρέπει να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από την ανάπτυξη την οποία είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν. Να είναι μία ανάπτυξη με περισσότερες επενδύσεις, περισσότερη εξωστρέφεια με έμφαση στην πρόκληση της κλιματικής αλλαγής και του ψηφιακού μετασχηματισμού», είπε ο πρωθυπουργός.

Απόψε στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», με τον αριθμό των παρισταμένων να είναι περιορισμένος, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό (υπολογίζεται η παρουσία όχι άνω των 600 ατόμων).

Την Κυριακή η συνέντευξη Tύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ έχει προγραμματιστεί για τις 13:00.

πηγές: thestival.gr, voria.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα