Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Περιοδεία κλιμάκιου ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στη Χαλκιδική

Περιοδεία στη Χαλκιδική πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τη βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών - κοινοβουλευτική εκπρόσωπο, Νάντια Γιαννακοπούλου συνοδευόμενη από τον βουλευτή Χαλκιδικής και επικεφαλής της Επιτροπής για την αυτοοργάνωση, Απόστολο Πάνα, καθώς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής στα πλαίσια της ανασυγκρότησηςτης παράταξης.


Κατά την περιοδεία πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στους ΔήμουςΠολυγύρουκαι Ν.Προποντίδας με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές.


Παράλληλα, στο Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής έγιναν συζητήσεις με εκπροσώπους εκτελεστικών οργάνων σωματείων ξενοδοχοϋπάλληλων ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου και με τους εκπροσώπους σωματείων των μεταλλωρύχων της Χαλκιδικής τέθηκαν σημαντικά εργασιακά ζητήματα. Το κλιμάκιο ακόμη επισκέφθηκε την παραγωγική μονάδα του «Κτήματος Λειβαδιώτη», ενώ παράλληλα, αντάλλαξε απόψεις με στελέχη και φίλους τουΚόμματος.



Επιπλέον στην κεντρική ομιλία στα Ν.Μουδανιά η κ. Γιαννακοπούλου έθιξε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και αφορούν τις ανατιμήσεις, την ακρίβεια, την ενεργειακή και κλιματική κρίση, τον πόλεμο και την πανδημία, ενώ επισημάνθηκαν οι συγκροτημένες προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, για την αύξηση του κατώτατουμισθού, τη στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων, της μεσαίας τάξης και των ευάλωτων ομάδων, όπως επίσης και τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων.
Παράλληλα, τέθηκαν από τον βουλευτή Χαλκιδικής και επικεφαλής για την αυτοοργάνωση του Κόμματος κ.Πάνα, τα βασικά ζητήματα για την πανελλαδική και επιτυχημένη προσπάθεια που γίνεται για την ανασυγκρότηση της παράταξης που πραγματοποιείται από τη βάση, με στόχο τη δημιουργία ανοιχτού κόμματος στην κοινωνία και σε άμεση συνάρτηση με τους πολίτες και τις προτάσεις τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα