Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Αριστοτέλη σπάει την 'καραντίνα' του εθισμού

Συνεχίζεται και φέτος στον Δήμο Αριστοτέλη η προσπάθεια στήριξης πολιτών και οικογενειών που ταλαιπωρούνται από διάφορες μορφές εθισμού (ναρκωτικά, τζόγος, αλκοόλ, διαδίκτυο), με την ανανέωση της συνεργασίας του με το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων ΟΑΣΙΣ της Θεσσαλονίκης.


Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος και ο Πρόεδρος του κέντρου «Όασις» κ. Δαμιανός Δουίτσης, προχώρησαν στην ανανέωση της συμφωνίας, βάσει της οποίας η «Όασις» θα παρέχει στήριξη σε ενδιαφερόμενους Δημότες του Αριστοτέλη, εξαρτημένους που αναζητούν βοήθεια για να ξεφύγουν από τα δεσμά της εξάρτησης, ή συγγενικά τους πρόσωπα που αναζητούν συμβουλές για να βοηθήσουν αγαπημένους τους.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται στην «Όασις», επικοινωνώντας με εξειδικευμένους εθελοντές, στα τηλέφωνα 2310508598 ή 6944318118, υπό συνθήκες πλήρους προστασίας της ανωνυμίας τους.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της “Όασις” κ. Δαμιανό Δουίτση για τη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα και αποδείχτηκε πολύτιμη για συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν το φάσμα των εξαρτήσεων σε διάφορες μορφές. Βγαίνοντας από ένα μακρύ διάστημα περιορισμών λόγω κορωνοϊού, εδώ στον Δήμο Αριστοτέλη είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε και την «καραντίνα» του εθισμού, που συχνά οδηγεί τους συνανθρώπους μας σε απομόνωση και αποξένωση ακόμα και από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Συνεχίζουμε λοιπόν να αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα υποστήριξης αυτών των συμπολιτών μας. Δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του.»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα