Τρίτη, 09 Ιουνίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Νεκρός εντοπίστηκε ψαράς στο Πόρτο Κουφό

Νεκρός εντοπίστηκε ο 36χρονος αλιέας που αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή στο Πόρτο Κουφό.

Ενημερώθηκαν χθες βραδινές ώρες οι Λιμενικές Αρχές Ιερισσού, Αγίου Όρους, Νέου Μαρμαρά και Νέων Μουδανιών από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για 36χρονο αγνοούμενο υποβρύχιο αλιέα, στην θαλάσσια περιοχή ''Νταμάρια''του όρμου Πόρτο Κουφό Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Στην περιοχή έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τρία Α/Κ σκάφη, περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, καθώς και ιδιώτες δύτες.

Ο άνδρας εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από ιδιώτη δύτη και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Διενεργείται προανάκριση από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

 


💃 Το 2ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία του Διονυσίου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.
Παιδιά και έφηβοι από τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Έδεσσα θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές παραδόσεις από όλη την Ελλάδα.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα