Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων στο Erasmus+

Ημέρα γιορτής ήταν η Δευτέρα για το Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων, καθώς ξεκίνησαν οι δραστηριότητες της πρώτης συνάντησης των συνεργαζόμενων σχολείων στα πλαίσια του Erasmus + ΚΑ2 με τίτλο “Down to Earth- Stepping out of the classroom an into Nature”.

Το Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων επισκέφτηκαν εκπαιδευτικοί από τη Φινλανδία, τη Γερμανία και την Ισπανία.

Η πρώτη ημέρα της συνάντησης μεταξύ άλλων περιελάμβανε και παραδοσιακούς χορούς, τους οποίους οι μαθητές παρουσίασαν στους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί από τα συνεργαζόμενα σχολεία ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου και συμμετείχαν σε περιβαλλοντικές δράσεις, καθώς και στην προετοιμασία παραδοσιακών ελληνικών φαγητών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η αναπληρώτρια Δ/ντρια Εκπ/σης Χαλκιδικής, Χρυσούλα Ζελιλίδου, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου, υπεύθυνος για εκπαιδευτικά θέματα, Χρήστος Βορδός, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων, Χρήστος Κομπόγιαννος και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα