Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αγνοούνται δύο άτομα στο Ποσείδι - Έρευνες του Λιμενικού

Δύο λουόμενοι αγνοούνται στη θαλάσσια περιοχή του Ποσειδίου και έχουν ξεκινήσει έρευνες από το Λιμενικό Σώμα για τον εντοπίσμό τους.

Παραθερσιτές είδαν αρχικά τρία άτομα να παρασύρονται από τα θαλάσσια ρεύματα και ειδοποίησαν το λιμενικό, περίπου στις 18:30.

Ένας εκ των τριών, που είναι από τα Σκόπια, εντοπίστηκε από πλωτό σκάφος του λιμενικού και είναι καλά στην υγεία του.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο ατόμων συμμετέχουν ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, δύο ιδιωτικά σκάφη, ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και ένα περιπολικό όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία παρέα νεαρών από τα Σκόπια οι οποίοι επισκέφτηκαν τη Χαλκιδική για διακοπές. Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, ανέφερε ότι οι δύο άντρες που αγνοούνται είναι ηλικίας 29 και 30 ετών. Ο ένας από την παρέα είχε γενέθλια και διασκέδαζαν, πήγαν για να κολυμπήσουν σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο της παραλίας, την ώρα που είχε πολύ δυνατό αέρα με αποτέλεσμα να τους παρασύρει το κύμα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα