Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σώος ο ένας εκ των δύο αγνοουμένων στο Ποσείδι -VIDEO-

Σώος εντοπίστηκε μετά από 18 ώρες στα ανοιχτά της Νέας Σκιώνης ο ένας εκ των δύο Σκοπιανών που χάθηκαν ενώ κολυμπούσαν στο Ποσείδι και παρασύρθηκαν από ορμητικά κύματα.

Λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής  εντοπίστηκε ο 30χρονος Ιβάν από τα Σκόπια, στη θαλάσσια περιοχή νότια νοτιοδυτικά της χερσονήσου Κασσάνδρας από φορτηγό πλοίο που συμμετείχε στις έρευνες.

Άμεσα μεταφέρθηκε στην ακτή και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας. 

Οι έρευνες του Λιμενικού Σωάμτος, ιδιωτικών σκαφών και διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 28χρονου.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες το Σάββατο από δυο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και επτά (07) παραπλέοντα πλοία από θαλάσσης, ενώ από αέρος επιχείρησε ένα (01) ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Ν. Μουδανιών εντόπισε και περισυνέλεξε σώο, έναν 25χρονο εκ των τριών αγνοουμένων και τον μετέφερε στο αλιευτικό καταφύγιο “ΝΕΑΣ ΣΚΙΩΝΗΣ”, από όπου παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Οι τρεις φίλοι έκαναν διακοπές στην Κασσάνδρα και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, έπεσαν στη θάλασσα για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ενός από την παρέα...


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα